Leave a comment
 Continue Reading...
Posted in BURRE KERKON GRUA

Kerkoj ni fmere prej 38 deri 40 vjecare per seriozisht

Jetoj ne Gjermani, kerkoj nje lidhje serioze

 1 Comment
 Continue Reading...
Posted in BURRE KERKON GRUA

Kerkoj femer per lidhje serjoze jetoj ne greqi

Per momentin femra mundesishte te jet nga rethi beratit dhe te jet na mosha 25 deri ne 30